Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

Kartupeļu salāti ar siļķi, pupiņām un marinētiem redīsiem

Foto: Publicitātes
Uz ātru roku pagatavojamie kartupeļu salāti, pateicoties kreftīgajiem siļķes gabaliņiem un marinēto redīsu pikantajam raksturam, būs ideāls pārinieks maigajiem olu ēdieniem – kā vienkārši vārītām olām, tā plaucētām, kultenī sakultām vai vienkārši pannā ceptām.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
20 min
1. Sīpolu nomizo, sagriež plānos gredzenos. Redīsus sagriež plānās ripiņās. Sīpolus un redīsus liek caurdurī un noplaucē ar elektriskajā tējkannā uzvārītu verdošu ūdeni. Tad liek aizvākojamā traukā, pievieno marinādes sastāvdaļas un sakrata.
2. Pagatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas mērces sastāvdaļas.
3. Kartupeļus sagriež gabalos. Siļķu filejas sagriež šķēles. Pupiņas ber caurdurī, nolej šķidrumu, noskalo un notecina.
Foto: Publicitātes
4. Liek bļodā kartupeļus, pievieno pupiņas, siļķes, rukolu, kā arī marinētos sīpolus un redīsus, iepriekš notecinot marinādi.
5. Visu pārlej ar mērci, apmaisa un bauda!

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Komentāri
Uz augšu