1. Sīpolu nomizo, sagriež plānos gredzenos. Redīsus sagriež plānās ripiņās. Sīpolus un redīsus liek caurdurī un noplaucē ar elektriskajā tējkannā uzvārītu verdošu ūdeni. Tad liek aizvākojamā traukā, pievieno marinādes sastāvdaļas un sakrata.
2. Pagatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas mērces sastāvdaļas.
3. Kartupeļus sagriež gabalos. Siļķu filejas sagriež šķēles. Pupiņas ber caurdurī, nolej šķidrumu, noskalo un notecina.

Foto: Publicitātes
4. Liek bļodā kartupeļus, pievieno pupiņas, siļķes, rukolu, kā arī marinētos sīpolus un redīsus, iepriekš notecinot marinādi.
5. Visu pārlej ar mērci, apmaisa un bauda!
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes