Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrās picas ar siļķi, bekonu un rikotu

Foto: Receptes.lv
Lai pagatavotu picu jaunās garšas variācijās, aizmirsti par jau nedaudz apnikušo tomātu mērci un desu! Pamatnei izmanto krēmīgo rikotu, kas līdzinās maigam, gaisīgam biezpienam, bet pildījumā liec dūmakaini gardu siļķīti kombinācijā ar bekona šķēlēm un sulīgiem sarkanajiem sīpoliem. Un neaizmirsti izdaiļot savu veikumu ar pikanto un pavasarīgi košo rukolu. Ņammm!
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Sakarsē krāsni līdz 240 grādiem.
2. Ja izmanto mīklu, tad to sadala vēlamajā lielumā un izrullē picas formā.

Padoms: Dienās, kad nav vēlmes, sekojot receptei, ķēpāties ar mīklas gatavošanu, lai tiktu pie gardas picas, var izmantot veikalā nopērkamo rauga mīklu, ātrās picas mīklas maisījumu vai tortilju pamatnes. Viens, divi, un garda pica būs gatava!
Foto: Receptes.lv
3. Uz katras picas pamatnes uzziež rikotu, virsū liek siļķu gabaliņus un sīpolu gredzenus.
Foto: Receptes.lv
4. Tad izkārto bekona šķēlēs un saplucinātu mocarellu.
Foto: Receptes.lv
5. Šauj picas krāsnī uz 10-12 minūtēm.
Foto: Receptes.lv
6. Izņem dekorē ar rukolu un ēd nost!
Foto: Receptes.lv
7. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu