T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Veselīgie šokolādes banānu mafini
Veselīgie šokolādes banānu mafini
Receptes.lv
2021. gada 9. marts
Foto: Publicitātes
Šie šokolādes banānu mafini ir bez rafinēta cukura un kviešu miltiem, galvenās sastāvdaļas ir banāni, rīsu milti un augu piens, tāpēc tie ir daudz veselīgāki gardumi saldumu mīļiem.
Vairāk veselīgu recepšu blogā
"Healthy choices by Sabine"
.
Pagatavošana
35 min
1.
Uzsilda cepeškrāsni līdz 190°C.
2.
Sablendē banānus, pienu, medu un kokosriekstu eļļu (visas mitrās sastāvdaļas).
3.
Atsevišķi bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, kakao un sodu (visas sausās sastāvdaļas).
4.
Pievieno banānu masu, un visu kārtīgi samaisa.
5.
Liek masu mafinu formās, pārkaisa ar šokolādes gabaliņiem vai aplīšiem.
6.
Liek cepties 25 minūtes 190 grādos.
Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Veselīgās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti