Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cukīnī un kabaču pankūkas

Foto: Publicitātes
Pasniedzu ar bezpiedevu jogurtu, kas sajaukts ar sāli un lociņiem, kā arī ēdienu lieliski papildina vītināta gaļa.
Receptes un foto autore: Mārīte Eglīte
Pagatavošana
40 min
1. Cukini un kabačus sarīvē uz rupjās rīves, pārber sāli un apmaisa un ļauj atsuloties.
Foto: Receptes.lv
2. Sarīvē sieru un ķiploku.
3. Sagriež lociņus.
4. Ar roku palīdzību atbrīvojās no liekās sulas, tad pievieno visas sastāvdaļas un maisa līdz viendabīgai mīklas konsistencei.
5. Eļļu pievienoju mīklai, jo tā var izvairīties no ļoti eļļainām pankūkām, uz pannas to neleju. Cep zeltainas no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
6. Pasniedz ar izvēlētajām piedevām.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu