Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Foto: Veronika Levša
Kartupeļu pankūkas, garšaugu krējuma mērce un lasis - maltīte nevar neizdoties.
Pagatavošana
50 min
1. Kartupeļus notīra, sarīvē. Tāpat ar sīpolu.
2. No kartupeļiem izspiež sulu, pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu un garšvielas. Visu labi samaisa.
3. Ar ēdamkarotes palīdzību, liekam sakarsētā pannā ar eļļu kartupeļu masu.
4. Cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.
5. Gatavo mērci: dilles sakāpa, ķiploku izspiežam, pievieno krējumam, papildina ar sāli un pipariem. Visu labi sajauc.
6. Uz pankūciņām smērē mērci, liek virsū lasa šķēlītes.

Labu apetīti!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu