Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

FOTO: Veronika Levša

Kartupeļu pankūkas, garšaugu krējuma mērce un lasis - maltīte nevar neizdoties.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 600 g kartupeļu
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 2 ēd. k. miltu
  • Garšvielas
  • Eļļa
  • Soda
  • Mērcei:
  • 200 g skābā krējuma
  • Dilles
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Pasniegšanai:
  • Mazsālīts lasis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Kartupeļus notīra, sarīvē. Tāpat ar sīpolu.
  2. No kartupeļiem izspiež sulu, pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu un garšvielas. Visu labi samaisa.
  3. Ar ēdamkarotes palīdzību, liekam sakarsētā pannā ar eļļu kartupeļu masu.
  4. Cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.
  5. Gatavo mērci: dilles sakāpa, ķiploku izspiežam, pievieno krējumam, papildina ar sāli un pipariem. Visu labi sajauc.
  6. Uz pankūciņām smērē mērci, liek virsū lasa šķēlītes.

    Labu apetīti!
    Uz pankūciņām smērē mērci, liek virsū lasa šķēlītes.

Labu...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu kartupeļu sacepums

Rīvētu kartupeļu sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas