Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta paprika ar cūkgaļas malto gaļu, pērļu grūbām un kvinoju

Foto: Publicitātes
Sautēju krāsnī, buljonā, sagatavo jau iepriekš dārzeņu vai vistas buljonu.
Receptes un foto autore: Mārīte Eglīte
Pagatavošana
50 min
1. Visas pildījuma sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, pilda jau iepriekš sagatavotās paprikās.
Foto: Publicitātes
2. Es sautēju krāsnī, bet to var darīt arī katlā uz plīts. Traukā, kurā gatavosi ielej 0,5l buljona, ieliec paprikas un gatavo tās 40 minūtes 180°. Traukam obligāti jābūt vākam.
Foto: Publicitātes
3. Pasniedzu ar bezpiedevu jogurta mērci (ķiploks, paprikas pulveris, sāls, pipari).
Foto: Publicitātes
Uz augšu