Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Hačapuri ar svaigajiem sīpollokiem un sieru

Foto: Publicitātes
Hačapuri ir viens no populārākajiem un iecienītākajiem Gruzijas virtuves ēdieniem.
Auzu miltu vietā var izmantot arī parastos, bet šādi būs veselīgāk.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
60 min
1. Sajauc visas pamatnes sastāvdaļas un pikuci sadala divās daļās.
2. Uz cepampapīra no katras piciņas izveido laiviņu ar maliņām, un 175 grādos liek cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm.
3. Sagatavo pildījuma masu, sajaucot visas sastāvdaļas izņemot olas.
4. Pēc pirmajām 20 minūtēm izņem paplāti un 2/3 pildījuma masu izkārto laiviņā un liek cepties vēl vidēji 10 minūtes.
5. Izņem paplāti, ar tējkaroti izveido mazu bedrīti, kurā ievieto olas dzeltenumu. Pa maliņām vēlreiz izkārto lociņu/siera masu un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz aptuveni 5 minūtēm.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu