Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu plātsmaize ar kefīra mīklu

Ābolu plātsmaize ar kefīra mīklu

FOTO: Veronika Levša

Ja mīklas mīcīšana nav priekš tevis, tad šī versija būs tieši laikā!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s kefīra
  • 3 olas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 glāze/s cukura
  • 4-5 āboli
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. 2 olas sakuļ ar cukuru.
  2. Pievieno kefīru, sajauc.
  3. Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliek māla.
  4. Ābolus nomazgā, nomizo un sagriež plāksnēs.
  5. Uz cepamās plāts, kurai jau virsū cepamais papīrs, lej virsū mīklu, saliek ābolus, tad sajauc bļodiņā olu, 2 ēdamkarotes cukuru un 2 ēdamkarotes krējumu, lej āboliem virsū un beigās uzber kanēli.
  6. Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz 30 minūtēm,

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz 30 minūtēm,

Lai labi garš...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas