Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām

Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām

FOTO: Veronika Levša

Un kā gan bez saldā ēdiena. Bez viņa nekā. Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām.
Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • Cukurs
  • 250 g saldā krējuma 35 %
  • Vaniļas cukurs
  • Krējuma stindzinātājs
  • Mērcei:
  • 150 g aveņu
  • 30 g melleņu
  • Cukurs
  • Ūdens
  • Kukurūzas ciete
  • Apbēršanai:
  • Auzu pārslas
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. 250 g biezpiena sablendē ar cukuru.
  2. 250 g saldā krējuma 35 %, saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un saldā krējuma stindzinātāju. Abus savieno kopā un labi sajauc.
  3. Mērcei - 150 g avenes lieku mazā katliņā iekšā, vēl dažas mellenes. Klāt cukuru un vāra 5 minūtes.
  4. Pievienoju nedaudz kukurūzas cietes. Ļauj atdzist.
  5. Apgrauzdē pārslas - var ar cukuru, var bez tā.
  6. Lej mērci bļodiņā, virsū krēmu un pārber ar pārslām.

    Lai labi garšo!
    Lej mērci bļodiņā, virsū krēmu un pārber ar pārslām.

Lai...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas