T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām
Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām
Veronika Levša
2021. gada 4. februāris
Foto: Veronika Levša
Un kā gan bez saldā ēdiena. Bez viņa nekā. Biezpiena krēms ar aveņu mērci un grauzdētām auzu pārslām.
Recepte un foto no bloga:
Veronika love to cook
Pagatavošana
40 min
1.
250 g biezpiena sablendē ar cukuru.
2.
250 g saldā krējuma 35 %, saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un saldā krējuma stindzinātāju. Abus savieno kopā un labi sajauc.
3.
Mērcei - 150 g avenes lieku mazā katliņā iekšā, vēl dažas mellenes. Klāt cukuru un vāra 5 minūtes.
4.
Pievienoju nedaudz kukurūzas cietes. Ļauj atdzist.
5.
Apgrauzdē pārslas - var ar cukuru, var bez tā.
6.
Lej mērci bļodiņā, virsū krēmu un pārber ar pārslām.
Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti