1. Nelielā traukā sajauc pienu ar olu izmantojot dakšiņu. Iemaisa izkausēto sviestu.
2. Citā trauka sajauc miltus, cepamo pulveri., sāli, cukuru un maltās mandeles.
3. Izmantojot silikona lāpstiņu uzmanīgi sajauc sauso sastāvu ar piena maisījumu (nepārmaisīt).
4. Kēksiņu veidni ietauko ar sviestu un iekaisa ar miltiem. Liek mīklu sagatavotajā veidnē aizpildot 2/3 no formiņas. Pārkaisa ar mandeļu pārslām.

Foto: Publicitātes
5. Cep 180°C 20 minūtes. Gatavos kēksiņus atdzesē nedaudz iekš veidnes, tad pārliek uz režģa atdzist pilnībā.

Foto: Publicitātes
6. Dekorē ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv