T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Mandeļu kēksiņi
Mandeļu kēksiņi
Receptes.lv
2021. gada 12. janvāris
Foto: Publicitātes
Garšo vairāk nekā lieliski.
Recepte un foto:
Kristīne Krivāne
Pagatavošana
40 min
1.
Nelielā traukā sajauc pienu ar olu izmantojot dakšiņu. Iemaisa izkausēto sviestu.
2.
Citā trauka sajauc miltus, cepamo pulveri., sāli, cukuru un maltās mandeles.
3.
Izmantojot silikona lāpstiņu uzmanīgi sajauc sauso sastāvu ar piena maisījumu (nepārmaisīt).
4.
Kēksiņu veidni ietauko ar sviestu un iekaisa ar miltiem. Liek mīklu sagatavotajā veidnē aizpildot 2/3 no formiņas. Pārkaisa ar mandeļu pārslām.
Foto: Publicitātes
5.
Cep 180°C 20 minūtes. Gatavos kēksiņus atdzesē nedaudz iekš veidnes, tad pārliek uz režģa atdzist pilnībā.
Foto: Publicitātes
6.
Dekorē ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti