-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Piparkūku siera kūka
Cepumu vietā stājas piparkūkas un siera kūka iegūst jaunas garšu nianses.
Recepte un foto no bloga:
Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Pamatnei:
-
150 g piparkūka
-
50 g riekstu sviesta
-
Piens
- Pildījumam:
-
180 g biezpiena
-
200 g krēmsiera
-
2 olas
-
2 ēd. k. miltu
-
4-5 ēd. k. stēvijas
-
Ogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
100 min.
-
Virtuves kombainā sasmalcina piparkūkas, pārber tās bļodā. Pievieno riekstu sviestu un pienu, lai masa kļūst ķepīga.
-
Kūkas veidni izklāj ar cepamo papīru, izkārto piparkūku masu.
-
Virs piparkūku masas izklaidus izber saldētas/svaigas ogas, mandarīnu gabaliņus utt.
-
Virtuves kombainā vai ar blenderi/mikseri rūpīgi sajauc biezpienu, krēmsieru, olas, miltus un saldinātāju viendabīgā masā, pārlej uz kūkas.
-
Kūku liek 170 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 40 minūtes (es pirmās 20 minūtes augšpusi piesedzu ar cepamo papīru, lai tā neapdeg.
-
Kad kūka gatava, ņem āra un atdzesē veidnē, tad ņem to ārā un rotā pēc sirds patikas.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs