Piparkūku siera kūka

2021. gada 6. janvāris
Foto: Publicitātes
Cepumu vietā stājas piparkūkas un siera kūka iegūst jaunas garšu nianses.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
100 min
1. Virtuves kombainā sasmalcina piparkūkas, pārber tās bļodā. Pievieno riekstu sviestu un pienu, lai masa kļūst ķepīga.
2. Kūkas veidni izklāj ar cepamo papīru, izkārto piparkūku masu.
3. Virs piparkūku masas izklaidus izber saldētas/svaigas ogas, mandarīnu gabaliņus utt.
4. Virtuves kombainā vai ar blenderi/mikseri rūpīgi sajauc biezpienu, krēmsieru, olas, miltus un saldinātāju viendabīgā masā, pārlej uz kūkas.
5. Kūku liek 170 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 40 minūtes (es pirmās 20 minūtes augšpusi piesedzu ar cepamo papīru, lai tā neapdeg.
6. Kad kūka gatava, ņem āra un atdzesē veidnē, tad ņem to ārā un rotā pēc sirds patikas.
Foto: Publicitātes
7. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu