Sākums > Receptes > Uzkodas

Lavašs ar krabju nūjiņām, sieru un olām

2020. gada 28. decembris
Foto: Madara Stankeviča
Ļoti sātīgs un bagātīgs gardums, kurā katra sastāvdaļa "nospēlē" savu lomu.
Pagatavošana
260 min
1. Krabju nūjiņas, sieru un cieti vārītas olas sarīvē. Papriku sagriež gabaliņos, zaļumus sasmalcina.
2. Lavašu apsmērē ar mīkstu kausēto sieru.
3. Bet virsū visas sastāvdaļas. Uzliek nelielu majonēzes "restīti", lai lavašs nav sauss.
4. Sarullē, ietin pārtikas plēvē un liek uz dažām stundām ledusskapī.
Foto: Madara Stankeviča
5. Pēc laika tin ārā no plēves, griež gabalos un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu