Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kale kāpostu salāti ar apelsīnu un granātābolu

Kale kāpostu salāti ar apelsīnu un granātābolu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Koši un svaigi!
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g kale kāpostu
  • 2 apelsīni
  • 1 granātābols
  • 100 ml žāvētu dzērveņu
  • 100 ml ķirbju sēklu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 0.5 tējk. sāls
  • 1.5 tējk. Santa Maria Ingvers, malts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Atdala zaļā kale kāposta lapas un liek bļodā.
  2. Nomizo apelsīnu un nogriež arī baltās daļas tā, lai paliek tikai auglis. Atdala granātābola sēkliņas.
  3. Samaisa dzērvenes, apelsīnu, granātābolu sēklas un ķirbju sēklas ar kāposta lapām.
  4. Sajauc olīveļļu ar sāli un ingveru. Iemaisa mērci salātos.

    Labu apetīti!
    Sajauc olīveļļu ar sāli un ingveru. Iemaisa mērci salātos....

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas