Krēmzupas, jā, arī aukstās ir baudāmas ziemā. Jo īpaši, ja tās pasniedz ar gardām mīdijām.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Mīdiju marinādi lej pannā. Sakuļ olu un sajauc rīvmaizi un parmezāna sieru atsevišķos traukos.
2. Mīdijas sajauc ar olu, panē rīvmaizē ar parmezānu. Tās apcep uz pannas līdz kļūst zeltaini brūnas. Atlikušo rīvmaizes un parmezāna maisījumu apgrauzdē uz pannas.
Foto: Publicitātes
3. Avokado mīkstumu liek blenderī, pieliek pētersīļus, piespiež laima sulu, pielej kefīru, pievieno pāris pilienus Tobasco mērces asumam un sāli pēc garšas. Visu sablendē viendabīgā masā.
4. Pasniedz bļodiņā, pārber ar grauzdēto rīvmaizes un parmezāna siera maisījumu, pārliek saulespuķu dīgstus un panētām mīdijām.