Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Avokado aukstā zupa ar parmezānā panētām mīdijām

Krēmzupas, jā, arī aukstās ir baudāmas ziemā. Jo īpaši, ja tās pasniedz ar gardām mīdijām.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 160 g mīdijas etiķa marinādē ar ķiplokiem
  • 1 ola
  • 3 avokado
  • 200 ml kefīra
  • 1/2 laimi
  • 150 g rīvmaizes
  • 100 g parmezāna
  • Pētersīļi
  • Saulespuķu dīgsti
  • Sāls
  • Pipari
  • Tobasco mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Mīdiju marinādi lej pannā. Sakuļ olu un sajauc rīvmaizi un parmezāna sieru atsevišķos traukos.
  2. Mīdijas sajauc ar olu, panē rīvmaizē ar parmezānu. Tās apcep uz pannas līdz kļūst zeltaini brūnas. Atlikušo rīvmaizes un parmezāna maisījumu apgrauzdē uz pannas.
    Mīdijas sajauc ar olu, panē rīvmaizē ar parmezānu. Tās apcep...

    FOTO: Publicitātes

  3. Avokado mīkstumu liek blenderī, pieliek pētersīļus, piespiež laima sulu, pielej kefīru, pievieno pāris pilienus Tobasco mērces asumam un sāli pēc garšas. Visu sablendē viendabīgā masā.
  4. Pasniedz bļodiņā, pārber ar grauzdēto rīvmaizes un parmezāna siera maisījumu, pārliek saulespuķu dīgstus un panētām mīdijām.

    Labu apetīti!
    Pasniedz bļodiņā, pārber ar grauzdēto rīvmaizes un parmezāna...

    FOTO: Publicitātes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vitamīnu salāti

Vitamīnu salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas