Tējas kūciņas

2020. gada 10. decembris
Foto: Publicitātes
Mazas kūciņas ar gardu sviesta krēmu.
Receptes un foto autore: Madara Putniņa
Pagatavošana
45 min
1. Bļodā sakuļ olas, pievieno izkausētu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru un maisa.
2. Kad masa ir viegla un gaisīga, tai pieber miltus un cepamo pulveri, maisa kamēr iegūst vijīgu, elastīgu masu.
3. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
4. Masu liek speciālās papīra formiņās apmēram līdz pusei, jo cepoties tās uzpūtīsies.
5. Cep apmēram 20-25 minūtes. Pa virsu kūciņām var likt, ko vien sirds kāro.

6. Šīs kūciņas dekorēju ar sviesta krēmu: Sakuļ iebiezināto pienu kopā ar sviestu. Olu sajauc kopā ar vaniļas cukuru, šo masu pievieno klāt sviestam ar iebiezināto pienu.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu