Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Viskija kokteilis ar dzirkstošā vīna putām un dzērvenēm

Viskija kokteilis ar dzirkstošā vīna putām un dzērvenēm

FOTO: Publicitātes

Visām sastāvdaļām jābūt atdzesētām.
FOTO: Viktorija Kožemjakina
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 140 ml viskija
  • 300 ml dzērveņu sulas
  • 1 olas baltums
  • 200 ml Prosecco vai cita dzirkstošā vīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Šeikerī sajauc viskiju un dzērveņu sulu, salej to pa glāzēm.
  2. Prosecco kopā ar olbaltumu mikserī vai blenderī saputo, līdz noturīgām putām.
  3. Putas ļoti uzmanīgi pilda glāzēs virsū viskija - dzērveņu sulas maisījumam (to no sākuma labāk darīt ar ēdamkaroti, lai putas nesajaucās ar glāzē esošo kokteiļa kārtu).
  4. Rotā putas ar kaltētām sarkanajām ogām, piemēram, dzērvenēm, zemenēm, avenēm vai citiem sarkaniem dekoriem.

    Lai labi garšo!
    Rotā putas ar kaltētām sarkanajām ogām, piemēram, dzērvenēm,...

    FOTO: Publicitātes

  5. Apmaksāta publikācija. Recepti sagatavoja: zemo cenu dzērienu un vīnu veikals AlkOutlet kopā ar uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas