Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena mājiņas

Foto: Publicitātes
Kāds taisa biezpiena kūku, kāds skaistas mājiņās. Tematiski šīs varētu saukt par karantīnmājiņu ciematiņu.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
30 min
1. Bļodā sajauc biezpienu ar saldinātāju, kārtīgi izmaisa.
2. Pievieno sukādes un vēlreiz masu rūpīgi sajauc.
3. Saujiņā ieliek divus cepumus, izveidojot mājas jumtiņu, pilda ar biezpiena/sukāžu masu (apmēram 2 tējkarotes) un uzliek trešo cepumu pa virsu, jeb mājas grīdiņu. Tā sapilda visu masu cepumos.
4. Izkausē tumšo šokolādi un pārlaista pār māju jumtiņiem.
! sukādes var izmantot tādas, kuras vislabāk garšo, un glazējot ļauties pilnīgai improvizācijai.
!! ja biezpiens pagadījies sausāks, tad var pievienot dažas karotes piena/augu piena.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes