Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Sāļie siera mafini

Foto: Publicitātes
Ja garšo mafini, bet šoreiz nekārojas saldi, tad šie siera būs tieši laikā.
Receptes un foto autore: Madara Putniņa
Pagatavošana
40 min
1. Bļodā sakuļ olas, pievieno eļļu un skābo krējumu. Visu samaisa, lai viss sajaucas viendabīgā masā.
2. Piesijā miltus un cepamo pulveri. Rūpīgi iejauc, lai nepaliek miltu kunkuļi.
3. Tad mīklai pievieno sāli, piparus, zaļumus (es liku dilles un lociņus), sarīvētu sieru un caur spiedi izspiež ķiplokus ( kādas 3 daiviņas). Es pieliku arī nedaudz, gabaliņos sagrieztu, kūpinātu gaļu, kuru mazliet apcepu uz pannas. Vēlreiz visu rūpīgi samaisa.
4. Mīklu liek speciālajās papīra formiņās un cep 180 grādos aptuveni 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes