Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Pārlocītā omlete ar krēmsieru un spinātiem

Foto: Madara Stankeviča
Lieliska omlete - gaisīga ar patīkamu krēmīgumu no siera un svaigumam spināti.
Pagatavošana
15 min
1. Sakuļ olas. Pievieno pienu.
2. Sasmalcina dilles.
3. Sakarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas.
4. Lej olas uz pannas un izlīdzina, kā cepot plānās pankūkas. Uzkaisa dilles un nedaudz sāli. Liek uz pannas vāku un uz mazas liesmas cep, līdz ola sarecējusi.
5. Uzmanīgi apgriež omleti uz otru pusi, vēl nedaudz pacep,lai otra puse arī zeltaina.
6. Tas apziež ar krēmsieru (izmantoju Philadelphia) , uzliek spinātus, pārloka un liek uz šķīvja.

Labu apetīti!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu