1. Gatavo pamatni: dateles aplej ar karstu ūdeni. Mandeles pirms likt kombainā ar datelēm un rozīnēm, vispirms sasmalcina smalkāk (es ieliku maisiņā, uzliku dvieli, un ar gaļas āmuriņu sasmalcināju). Dateles nokāš, liek virtuves kombainā un visu sablendē līdz lipīgai masai. Masu liek formā ar noņemamām malām un pieblietē.

Foto: Publicitātes
2. Uzvāra pirmajai kārtai ķiršus ar saldinātāju, noliek lai atdziest. Nedaudz sablendē: es nesablendēju līdz galam, bet atstāju “pusveselas” ogas.
!!! Pirmajai sarkanajai kārtai izmanto pusi no norādītajām sastāvdaļām. Otrai kārtai - atlikušo pusi.
3. Ar aukstu ūdeni (~30 g) aplej želatīnu un uzbriedina ~5-10 minūtes.
4. Uzbriedināto želatīnu izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa padzisušajos ķiršos. Ķiršus lej uz pamatnes un liek pirmo kārtu ledusskapī sastingt.
5. Gatavo balto kārtu: biezpiena krēmu samaisa ar kefīru, saldinātāju, vaniļu un kokosskaidiņām.
6. Uzbriedušo želatīnu izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa biezpiena masā. Masu lej virsū sastingušai ķiršu kārtai un liek ledusskapī, lai sastingst.
7. Gatavo trešo ķiršu kārtu – identiski pirmajai. Liek kūciņu ledusskapī un ļauj sastingt.
8. Dekorē pēc savām vēlmēm un patikas!

Foto: Publicitātes
9. Uzturvērtība visai kūkai (bez virsas “dekora” – ogām, 1964 gr) OB = 102,1 gr, OH = 365,8 gr, T = 77,7 gr, Kcal = 2572
Uzturvērtība 100 gr
OB = 5,2 gr
Oh = 18,6 gr
T = 4 gr
Kcal = 131

Foto: Publicitātes
10. Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes