1. Atdalām olu dzeltenumu no baltuma. Pievienojam daļu cukura un sākam kult. Atlikušo cukuru pievieno kulšanas laikā.
2. Kuļam to visu min 15-20, līdz iegūstam stingru, zīdaiņu masu, kas nekrīt no bļodas ārā to apgriežot apkārt.
3. Ieslēdzam cepeškrāsnī uz 90 grādiem, lai silst.
Uz pannas liekam cepam papīru un sākam veidot piciņas. Es liku ar karoti. Var izmantot konditorejas maisiņu.
4. Kad krāsns karstā liekam iekšā uz 1-1.5h 90 grādos. Laiks atkarīgs no tā cik lielas piciņas. Kad laiks pagājis ļaujam atdzist cepeškrāsnī.
5. Izkausējam šokolādi un uzzīmējam sejiņas.
Lai spocīgi un ellīgi saldi.

Foto: Zane Bloka