1. Sākumā par biezeni: (bildē 100% sviesta ķirbja biezenis) - vai nu vienkārši sasautēts, sablendēts ķirbis vai arī biezenis sajaukts ar krēmsieru/saldinātāju. Šeit var variēt un pielāgot ķirbja izteiksmīgu savām garšas izjūtam.
2. Mazākā bļodiņā sajauc miltus, kakao, sāli.
3. Otrā bļodiņā sajauc pusi no nepieciešamās melnās šokolādes ar zemesriekstu sviestu vai citu taukvielu. Uzsilda mikroviļņu krāsnī, lai izkūst. Pievieno jogurtu, medu, olas, vaniļu. Kārtīgi samaisa.
4. Pie mitrajām sastāvdaļām pievieno sausās un iemaisa atlikušo šokolādi.
5. Pusi masas lej cepšanai paredzētajā traukā, pa virsu uzsmērē ķirbju masu, un tad atkal pārklāj ar braunija masu.
6. Cep 180 grādos aptuveni 25-30 minūtes.
Foto: Publicitātes
7. Ja cep 20 minūtes, tas būs izteikti mitrāks, ap 30 minūtēm - sausāks.