Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ķirbju braunijs

FOTO: Publicitātes

Ķirbis ir viens no rudens top produktiem. Tu pat nespēj iztēloties kāds garšu baudījums rodas, papildinot brauniju ar ķirbi!
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g grieķu jogurta
  • 40 g auzu miltu
  • 25 g kakao
  • 2 olas
  • 6-8 gabaliņi šokolādes
  • 2 ēd. k. riekstu sviests
  • 1 ēd. k. medus
  • Sāls šķipsna/s
  • Vaniļas šķipsna/s
  • Ķirbja biezenis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sākumā par biezeni: (bildē 100% sviesta ķirbja biezenis) - vai nu vienkārši sasautēts, sablendēts ķirbis vai arī biezenis sajaukts ar krēmsieru/saldinātāju. Šeit var variēt un pielāgot ķirbja izteiksmīgu savām garšas izjūtam.
  2. Mazākā bļodiņā sajauc miltus, kakao, sāli.
  3. Otrā bļodiņā sajauc pusi no nepieciešamās melnās šokolādes ar zemesriekstu sviestu vai citu taukvielu. Uzsilda mikroviļņu krāsnī, lai izkūst. Pievieno jogurtu, medu, olas, vaniļu. Kārtīgi samaisa.
  4. Pie mitrajām sastāvdaļām pievieno sausās un iemaisa atlikušo šokolādi.
  5. Pusi masas lej cepšanai paredzētajā traukā, pa virsu uzsmērē ķirbju masu, un tad atkal pārklāj ar braunija masu.
  6. Cep 180 grādos aptuveni 25-30 minūtes.
    Cep 180 grādos aptuveni 25-30 minūtes.

    FOTO: Publicitātes

  7. Ja cep 20 minūtes, tas būs izteikti mitrāks, ap 30 minūtēm - sausāks.

    Lai labi garšo!
    Ja cep 20 minūtes, tas būs izteikti mitrāks, ap 30 minūtēm -...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu kartupeļu sacepums

Rīvētu kartupeļu sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas