Sākums > Receptes > Deserti

Ceptie siera bumbieri

2020. gada 25. septembris
Foto: Publicitātes
Kurš teicis, ka krāsnī var cept tikai ābolus? Cepti bumbieri ar krēmsiera pildījumu garšo debešķīgi!
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
30 min
1. Uzkarsē cepeškrāsnī uz 200 grādiem.
2. Sagriež uz pusēm bumbierus, ar tējkaroti izņem vidiņus. Bumbierus izkārto uz cepampapīra un apslaka ar citrona sulu.
3. Bļoda sajauc krēmsieru ar saldinātāju. Katrā bumbiera pusītē iepilda pildījumu, pārkaisa ar kanēli.
4. Liek cepties apmēram 10-15 minūtes.
5. Dekorē ar žāvētām ogām, riekstiem vai ļaujas improvizācijai.
Foto: Publicitātes
6. ! Bumbierus izkārto tā, lai tie nav sagriezušies uz sānu, savādāk pildījums var iztecēt.
!!! Kad bumbieri gandrīz gatavi, tos var papildināt ar krēmsiera masu, vai arī tad, kad tie jau gatavi.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu