Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ceptie siera bumbieri

FOTO: Publicitātes

Kurš teicis, ka krāsnī var cept tikai ābolus? Cepti bumbieri ar krēmsiera pildījumu garšo debešķīgi!
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 bumbieri
  • 250 g krēmsiera
  • 1-2 ēd. k. medus
  • Citrona sula
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsnī uz 200 grādiem.
  2. Sagriež uz pusēm bumbierus, ar tējkaroti izņem vidiņus. Bumbierus izkārto uz cepampapīra un apslaka ar citrona sulu.
  3. Bļoda sajauc krēmsieru ar saldinātāju. Katrā bumbiera pusītē iepilda pildījumu, pārkaisa ar kanēli.
  4. Liek cepties apmēram 10-15 minūtes.
  5. Dekorē ar žāvētām ogām, riekstiem vai ļaujas improvizācijai.
    Dekorē ar žāvētām ogām, riekstiem vai ļaujas improvizācijai.

    FOTO: Publicitātes

  6. ! Bumbierus izkārto tā, lai tie nav sagriezušies uz sānu, savādāk pildījums var iztecēt.
    !!! Kad bumbieri gandrīz gatavi, tos var papildināt ar krēmsiera masu, vai arī tad, kad tie jau gatavi.

    Lai labi garšo!
    ! Bumbierus izkārto tā, lai tie nav sagriezušies uz sānu, sa...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas