Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Dzinta Jākobsone
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gan neesmu šefpavārs, bet ar etiķa, cukura proporcijām, tur diez vai viss kārtībā, ņemot vērā, ka marinādei jābūt apmēram uz pusi stiprākai, ka vajag, jo tā jau aizņems kādu pusi no burkas. Par sāli, kas to lai zin, bet želantīnu es, piem, beru smalko katrā 1litra burkā pa 15g. Ērtībai veikalos ir arī tādas paciņas, kur 15g. Marinādi vāru bez želantīna. Kaut kā tā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes