Paldies Receptes.lv lietotājai Sandai par iesūtīto recepti!
Pagatavošana
70 min
1. Katlā lej ūdeni liek notīrītu sīpolu, 2 notīrītus, četrās daļās sagrieztus burkānus, ja ir, tad seleriju. Vāra buljonu. Pievieno sāli, piparus, dažus smaržīgos piparus.
2. Kamēr buljons vārās, sagriež pusripiņās atlikušos burkānus un kubiņos kartupeļus.
3. Kad buljons kādas 20 minūtes vārījies, pievieno laša zupas izlasi, vāra aptuveni 15 minūtes, tad buljonu nokāš.
4. Katliņā lej atpakaļ buljonu, liek vārīties sagrieztos burkānus, pēc aptuveni 10-15 minūtem liek sagrieztos kartupeļus.
5. Kamēr vārās dārzeņi, "atkaulo" lasi no asakām, sadala mazos gabaliņos. Kad tas izdarīts, pievieno zupai.
6. Kad viss savārījies, pievieno kausēto sieru, pievieno garšvielas pēc vajadzības. Vāra līdz pirmajiem burbuļiem.