Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Sēņu nageti

Foto: Publicitātes
Ja nu sēņu Dievi Tevi šoruden svētījiši ar pilnām kabatām bērzlapju, bet parastās karbonādes apnikušas un bērniem sēnes negaršojot... Šis ir Tev!
Paldies Martai par recepti!
Pagatavošana
30 min
1. Pirms viļāt sēnes sakultās olās un panējumā, kārtīgi notīri un noņem miziņu cik vien var.
Foto: Publicitātes
2. Lielākai ticamībai sadali sēnes nagetveidīgos gabaliņos.
Tas, starp citu, arī ļauj uz pannas salikt vairāk, nekā 4 lielas un apaļas sēnes!
Foto: Publicitātes
3. Ja gribi biezāku garoziņu, olā un panējumā uz maiņām izvārti gabaliņus divreiz.
Foto: Publicitātes
4. Cep uz čurkstošas pannas vismaz 5-6 minūtes no katras puses. Līdz acij tīkami!
Foto: Publicitātes
5. Bērni un citi mājinieki ēdīs i' nezinot,ka tās ir sēnes!
Foto: Receptes.lv
6. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu