Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Kabaču krēmzupa

Foto: Publicitātes
Pašlaik, kad kabacis ir populārāka sastāvdaļa vai dāvana, šeit būs fiksā recepte, kur to ātri un vienkārši varēs likt lietā.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
45 min
1. Katliņā ielej olīveļļu, pievieno sakapātus sīpolus, pēc brīža smalki sagrieztus burkānus un sakapātu ķiploku.
2. Kad viss apcepies, klāt lej ūdeni (aptuveni 2l), pievieno gabaliņos sagrieztu kabaci, kartupeļus, tomātus un garšvielas.
3. Vāra tik ilgi, kamēr burkāns gatavs. Kad zupa gatava, to sablendē, pievieno smalki sakapātus pētersīļus.
* Zupai blendēšanas procesā var pievienot tējkaroti pētersīļu sviesta, vai vienkārši sviestu, lai tā būtu sātīgāka un tumīgāka.
4. Pasniedz ar pētersīļiem, grauzdētām/sālītām ķirbju sēkliņām, svaigiem ziediem.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu