Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kabaču krēmzupa

FOTO: Publicitātes

Pašlaik, kad kabacis ir populārāka sastāvdaļa vai dāvana, šeit būs fiksā recepte, kur to ātri un vienkārši varēs likt lietā.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kabacis (neliels)
  • 7 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 3-4 tomāti
  • 1-2 kartupeļi
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Pētersīļi
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Katliņā ielej olīveļļu, pievieno sakapātus sīpolus, pēc brīža smalki sagrieztus burkānus un sakapātu ķiploku.
  2. Kad viss apcepies, klāt lej ūdeni (aptuveni 2l), pievieno gabaliņos sagrieztu kabaci, kartupeļus, tomātus un garšvielas.
  3. Vāra tik ilgi, kamēr burkāns gatavs. Kad zupa gatava, to sablendē, pievieno smalki sakapātus pētersīļus.
    * Zupai blendēšanas procesā var pievienot tējkaroti pētersīļu sviesta, vai vienkārši sviestu, lai tā būtu sātīgāka un tumīgāka.
  4. Pasniedz ar pētersīļiem, grauzdētām/sālītām ķirbju sēkliņām, svaigiem ziediem.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar pētersīļiem, grauzdētām/sālītām ķirbju sēkliņām,...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas