Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gaileņu brusketa ar avokado

FOTO: Publicitātes

Bruschetta jeb brusketa ir iecienītākā itāļu uzkoda, kuru es uztaisīju savā stilā. Sastāvdaļu daudzums brīvi variējams pēc katra paša ieskatiem un ēdāju daudzuma.
Receptes un foto autore: Erica Button
Citas receptes: Button_food
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maize
  • Gailenes
  • Sīpoli
  • Dilles
  • Saldais krējums
  • Avokado
  • Sviests
  • Sāls
  • Sezama sēklas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Maizi sagriež 1 cm biezās šķēlēs (manējā ir negriezta) un grauzdē grilpannā, vai arī uz pannas ar sviestiņu līdz maize kļūst kraukšķīga, izmantot var ciabattu vai parasto baltmaizīti.
  2. Uz pannas liek sagrieztas gailenes, sīpolus, sāli, dilles un saldo krējumu. Visu apcep līdz gatavībai.
  3. Maizei pāri šļakatu olīveļļas, nedaudz ieziež ar ķiploku, pāri liek gailenes un pa virsu avokado rozi, kas maizītei dod krēmīgu garšu!
  4. Avokado garšai nedaudz lieku klāt rozā sāli un sezama sēklas. Cherry tomāts un sarkanais sīpols pēc vēlēšanās, bet ļoti labi sader ar garšām.

    Labu apetīti!
    Avokado garšai nedaudz lieku klāt rozā sāli un sezama sēklas...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas