Lai gatavotājus nenobiedē dažādās sastāvdaļas - šie burrito ir ātri un viegli pagatavojami, turklāt bagāti ar daudzveidīgām un vērtīgām uzturvielām!
Receptes autore: uztura speciāliste Jevgēnija Jansone sadarbībā ar ELVI
Pagatavošana
20 min
1. Sadala mazās ziedkopās brokoli.
2. Sakuļ olas.
3. Uzvāra zaļos zirnīšus kopā ar piparmētru lapām un kātiem (būs fantastiska smarža, zirnīši perfekti sader ar piparmētrām).
4. Piparmētras izņem ārā, bet karstus zirnīšus sablendē vai sastampā kopā ar krēmsieru, pievienojot sāli un piparus.
5. Uz pannas izkausē sviestu. Periodiski apmaisot, sacep tajā olu kulteni ar sāli un pipariem. Noņem to no pannas!
6. Uzlejiet uz pannas tējk. eļļas, aptuveni 2-3 minūtes apcep tajā brokoļus, lai brokoļi paliek koši zaļi, bet vēl arvien ir kraukšķīgi.
7. Sagriež kubiņos avokado.
8. Katru tortilju uzsilda uz pannas aptuveni 20 sekundes. Uzklāj uz tām olu kulteni, brokoļus, avokado un nedaudz zaļo zirnīšu mērces. Saloka tortiljas!
9. Sagriežpiepildītās tortiljas uz pusēm vai mazākos gabalos un bauda!