Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldējums ar zemeņu mērci un pekanriekstiem

Saldējums ar zemeņu mērci un pekanriekstiem

FOTO: Veronika Levša

Vasaras un zemeņu laika labumiņš.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g zemeņu
  • 50 g cukura
  • 100 g pekanriekstu
  • 400 ml saldā krējuma
  • 200 g kondensētā piena
  • 100 g skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

400 min.
  1. 100 g zemeņu nomazgā un sablendē ar 50 g cukura.
  2. 100 g pekanriekstus sakapā ar nazi.
  3. 400 ml saldā krējuma saputo stingrā masā un pielej pusi no kondensētā piena bundžas un pievieno 100 g skābā krējuma.
  4. Riekstus iecilā iekšā.
  5. Saldā krējuma masu liek formā un uzlej zemeņu mērci. Vēl dažus veselus riekstus pa virsu. Liek ledusskapī kārtīgi sastingt.
    Saldā krējuma masu liek formā un uzlej zemeņu mērci. Vēl daž...

    FOTO: Veronika Levša

  6. Kam garšo rieksti un zemenes dievinās šo garšu. Citi rieksti arī der.

    Lai labi garšo!
    Kam garšo rieksti un zemenes dievinās šo garšu. Citi rieksti...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas