Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aromātisks meža šašliks uz ugunskura

Parādīsim un pastāstīsim tev par šašliku, kurš marinēts un cepts tieši mūsu dabas svētnīcā - mežā!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas krūtiņas
  • 2 citroni
  • Egļu dzinumi
  • 1 ķiploks
  • 1 kg sīpolu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Nogriež ādu un taukus no sagatavotās gaļas un sagriež to tādos gabalos, lai tie būtu piemēroti iesmam.
    Nogriež ādu un taukus no  sagatavotās gaļas un sagriež to tā...

    FOTO: Publicitātes

  2. Norīvē citroniem miziņu un paņem vairākas daiviņas ķiploku. Kopā ar egļu dzinumiem ievieto tos piestā un pievieno citronu sulu. Neaizmirst arī par sāli un pipariem. Tad kārtīgi to visu samīca viendabīgā masā.
    ! Ja nav piestas, visu var sasmalcināt ar nazi.
    Norīvē citroniem miziņu un paņem vairākas daiviņas ķiploku....

    FOTO: Publicitātes

  3. Sagriež sīpolus un pievieno gaļai.
    Sagriež sīpolus un pievieno gaļai.

    FOTO: Publicitātes

  4. Pievieno visam klāt arī sagatavoto marinādi. Kārtīgi visu samaisa.

    Gaļai derētu pamarinēties vismaz divas stundas. Bet ideālā gadījumā - visu nakti.
    Pievieno visam klāt arī sagatavoto marinādi. Kārtīgi visu sa...

    FOTO: Publicitātes

  5. Sprauž galu uz iesma.
    Sprauž galu uz iesma.

    FOTO: Publicitātes

  6. Liek cepties.
    Liek cepties.

    FOTO: Publicitātes

  7. Kad zeltaini apcepies, ķeramies pie ēšanas!

    Labu apetīti!
    Kad zeltaini apcepies, ķeramies pie ēšanas!

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas