Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Aromātisks meža šašliks uz ugunskura

2020. gada 25. jūnijs
Parādīsim un pastāstīsim tev par šašliku, kurš marinēts un cepts tieši mūsu dabas svētnīcā - mežā!
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2020: Ritvaram Tomam Loginam, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Viktorijai Puškelei, Gerdai Pulkstenei, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam.
Pagatavošana
200 min
1. Nogriež ādu un taukus no sagatavotās gaļas un sagriež to tādos gabalos, lai tie būtu piemēroti iesmam.
Foto: Publicitātes
2. Norīvē citroniem miziņu un paņem vairākas daiviņas ķiploku. Kopā ar egļu dzinumiem ievieto tos piestā un pievieno citronu sulu. Neaizmirst arī par sāli un pipariem. Tad kārtīgi to visu samīca viendabīgā masā.
! Ja nav piestas, visu var sasmalcināt ar nazi.
Foto: Publicitātes
3. Sagriež sīpolus un pievieno gaļai.
Foto: Publicitātes
4. Pievieno visam klāt arī sagatavoto marinādi. Kārtīgi visu samaisa.

Gaļai derētu pamarinēties vismaz divas stundas. Bet ideālā gadījumā - visu nakti.
Foto: Publicitātes
5. Sprauž galu uz iesma.
Foto: Publicitātes
6. Liek cepties.
Foto: Publicitātes
7. Kad zeltaini apcepies, ķeramies pie ēšanas!

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu