Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sulīgais liellopa gaļas burgers ugunskurā

Burgers, kurš kapāts un cepts tieši dabas svētnīcā - mežā!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopa gaļas
  • Burgera maizīte
  • Čederas siera šķēle/s
  • Karamelizēti sīpoli
  • Mērce vai aso piparu ievārījums
  • Sviesta pikucis
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež gaļu smalkās strēmelēs un kapā, kamēr tā pavisam smalka. Ideāli, ja tā ir liellopa pleca daļa.
    Sagriež gaļu smalkās strēmelēs un kapā, kamēr tā pavisam sma...

    FOTO: Publicitātes

  2. Sakarsē čuguna pannu, kamēr tā sāk kūpēt, un veidoj no gaļas burgera kotleti.
    Sakarsē čuguna pannu, kamēr tā sāk kūpēt, un veidoj no gaļas...

    FOTO: Publicitātes

  3. Liek pannā un ļauj tai cepties pāris minūtes. Apgriež to un pievieno nedaudz sviesta, ķiploku un kādu zaļumu.
    Liek pannā un ļauj tai cepties pāris minūtes. Apgriež to un...

    FOTO: Publicitātes

  4. Uzliek uz kotletes siera šķēli un nedaudz pārlej ar pannā sakarsušo sviestu.
    Ļauj kotletei nedaudz “atpūsties”.
    Uzliek uz kotletes siera šķēli un nedaudz pārlej ar pannā sa...

    FOTO: Publicitātes

  5. Tagad atliek tikai sakārtot burgeru. Sākumā ņem maizītes apakšu, pievieno mērci vai ievārījumu.
  6. Uzliek mūsu kotleti un karamelizētos sīpolus.
    Uzliek mūsu kotleti un karamelizētos sīpolus.

    FOTO: Publicitātes

  7. Uzliek maizītes augšu, un burgers ir gatavs!

    Labu apetīti!
     Uzliek maizītes augšu, un burgers ir gatavs!

Labu apetīt...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas