1. Sagriež gaļu smalkās strēmelēs un kapā, kamēr tā pavisam smalka. Ideāli, ja tā ir liellopa pleca daļa.

Foto: Publicitātes
2. Sakarsē čuguna pannu, kamēr tā sāk kūpēt, un veidoj no gaļas burgera kotleti.

Foto: Publicitātes
3. Liek pannā un ļauj tai cepties pāris minūtes. Apgriež to un pievieno nedaudz sviesta, ķiploku un kādu zaļumu.

Foto: Publicitātes
4. Uzliek uz kotletes siera šķēli un nedaudz pārlej ar pannā sakarsušo sviestu.
Ļauj kotletei nedaudz “atpūsties”.

Foto: Publicitātes
5. Tagad atliek tikai sakārtot burgeru. Sākumā ņem maizītes apakšu, pievieno mērci vai ievārījumu.
6. Uzliek mūsu kotleti un karamelizētos sīpolus.

Foto: Publicitātes
7. Uzliek maizītes augšu, un burgers ir gatavs!
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes