Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sulīgais liellopa gaļas burgers ugunskurā

Burgers, kurš kapāts un cepts tieši dabas svētnīcā - mežā!
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2020: Ritvaram Tomam Loginam, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Viktorijai Puškelei, Gerdai Pulkstenei, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam.
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež gaļu smalkās strēmelēs un kapā, kamēr tā pavisam smalka. Ideāli, ja tā ir liellopa pleca daļa.
Foto: Publicitātes
2. Sakarsē čuguna pannu, kamēr tā sāk kūpēt, un veidoj no gaļas burgera kotleti.
Foto: Publicitātes
3. Liek pannā un ļauj tai cepties pāris minūtes. Apgriež to un pievieno nedaudz sviesta, ķiploku un kādu zaļumu.
Foto: Publicitātes
4. Uzliek uz kotletes siera šķēli un nedaudz pārlej ar pannā sakarsušo sviestu.
Ļauj kotletei nedaudz “atpūsties”.
Foto: Publicitātes
5. Tagad atliek tikai sakārtot burgeru. Sākumā ņem maizītes apakšu, pievieno mērci vai ievārījumu.
6. Uzliek mūsu kotleti un karamelizētos sīpolus.
Foto: Publicitātes
7. Uzliek maizītes augšu, un burgers ir gatavs!

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu