Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mocarellas sēnes

FOTO: Publicitātes

Pasniedz uzreiz vai nu kā pamatēdienu, vai kā piedevu gaļas ēdieniem. Ideāli garšo ar svaigu maizīti.
Recepti sagatavoja Rimi Gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 20 ml vīnogu kauliņu eļļas
  • 350 g eko šampinjonu
  • 300 g eringi sēņu
  • 1 tējk. svaigu timiāna lapiņu
  • 1 tējk. anīsa sēklu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. pētersīļa
  • 1 ēd. k. bazilika
  • 2 govs piena mocarellas
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Šampinjonus sagriež dažāda izmēra gabalos, eringi sēnes sagriež 5 mm biezās šķēlēs, šķēlēs griež arī ķiploka daiviņas. Bazilikam un pētersīļiem jābūt smalki sakapātiem.
  2. Sakarsē krāsni grila režīmā.
  3. Pannā, kuru var likt krāsnī, uzkarsē eļļu un uz vidējas liesmas apcep sēnes ar sāli, timiānu, anīsu un ķiplokiem. Kad tās jau nāk gatavas, uzgriez lielāku liesmu, lai sēnes skaisti apbrūnē.
  4. Noņem no plīts, pievieno mocarellu, uzkaisi pētersīļus un baziliku un liec krāsnī grila režīmā, līdz siers izkusis un burbuļo.

    Labu apetīti!
    Noņem no plīts, pievieno mocarellu, uzkaisi pētersīļus...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA