Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Garšaugu mocarella

FOTO: Publicitātes

Gatavošanas laiks nav ilgs, tomēr jāņem vērā, ka sieram jāļauj marinēties vismaz 12 līdz 24 stundas.
Recepti sagatavojusi Rimi Gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 bifeļpiena mocarellas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 rozmarīna zariņš
  • 5 bazilika lapiņas
  • 5 pētersīļa lapiņas
  • 1 apelsīna miza
  • 1 apelsīna sula
  • 60 ml Extra Virgin olīveļļas
  • 1 tējk. kūpinātas sāls
  • 1 tējk. svaigi maltu melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Mizinu no viena apelsīna norīvē, apelsīnu izspiež sulā, ķiploku sagriež smalkās šķēlītēs.
  2. Stikla burkā vai traukā liek visas sastāvdaļas, samaisa un aizvāko. Apgriež burku kājām gaisā un atpakaļ.
  3. Liek ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

    Lai labi garšo!
    Liek ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA