Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Garšaugu mocarella

Foto: Publicitātes
Gatavošanas laiks nav ilgs, tomēr jāņem vērā, ka sieram jāļauj marinēties vismaz 12 līdz 24 stundas.
Recepti sagatavojusi Rimi Gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
10 min
1. Mizinu no viena apelsīna norīvē, apelsīnu izspiež sulā, ķiploku sagriež smalkās šķēlītēs.
2. Stikla burkā vai traukā liek visas sastāvdaļas, samaisa un aizvāko. Apgriež burku kājām gaisā un atpakaļ.
3. Liek ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Komentāri
Uz augšu