Sākums > Receptes > Deserti

Kokosa piena un čia sēklu pudiņš ar medu

2020. gada 1. maijs
Foto: Publicitātes
Šis ir lielisks brīvdienu pusdienu ēdiens, kurš iederas starp sātīgām brokastīm un agrākām vakariņām.
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
240 min
1. Blenderī liek visas pudiņa sastāvdaļas, bet kokosa pienu – tikai pusi. Sablendē, lai veidojas vienmērīga masa.
2. Pielej pārējo kokosa pienu un viegli sablendē vēlreiz. Lej traukos, kuros pasniegsi, un liec ledusskapī uz 4 stundām.
3. Tikmēr sagatavo virskārtu, ja vēlies (tikpat labi virsū var likt banānu, ogas vai kādu jau gatavu granolu). Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Samaisa griķus, riekstus un medu.
4. Izklāj pannu ar cepamo papīru, liec masu un cep, kamēr zeltaina. Izņem no krāsns un atdzesē.

Kad pasniedz pudiņu, uzsijā kakao un pārkaisi ar griķiem.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu