1. Traukā liek riekstus, pārlej ar aukstu ūdeni, aizvāko un liek ledusskapī uz 4–12 stundām.
2. Nokāš riekstus, liec blenderī, pievieno 1/3 ūdens un pārējās sastāvdaļas.
3. Sablendē, lai veidojas krēmīga masa.
4. Tad pielej atlikušo ūdeni un blendē 90 sekundes spēcīgā režīmā.
5. Nokāš caur ļoti smalku sietu vai riekstu piena maisiņu.

Foto: Publicitātes
6. Lej pudelē, liek ledusskapī, atdzesē un baudi. Šādi pagatavotu piena dzērienu var uzglabāt 4 dienas.
Granolu miksē kopā ar Indijas riekstu pienu (daudzums pēc vēlmes).
Granolas recepte: https://receptes.tvnet.lv/recepte/22501-granola-ar-jogurtu
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes