Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Kāpostu zupa ar rupjmaizi un sieru

Foto: Publicitātes
Šādi gatavotu kāpostu zupu tu nebūsi vēl ēdis. Garša fenomenāla!
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
90 min
1. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2. Čuguna katlā sakarsē eļļu, pievieno sīpolu, ķiploku un sautē uz nelielas liesmas 10 minūtes.
3. Pievieno kāpostu un cep vēl 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
4. Paralēli katlā uzsilda buljonu ar vīnu un garšaugiem.
5. Čuguna katlā, iespiežot starp kāpostiem, liek maizes šķēles, uzber sieru, uzlej buljonu un liek krāsnī gatavoties, līdz kāposti mīksti.
Foto: Publicitātes
6. Pasniedzot var uzbērt vēl sieru.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu