Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto

Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto

FOTO: Publicitātes

Ideāli piemērotas mazītes pusdienām - sātīgas un garšīgas.
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 8 šķēle/s Ķelmēnu rudzu saldskābmaizes;
  • 8 tējk. pesto
  • 1 paka mocarellas
  • 8 šķēle/s prošuto
  • 2 saujas spinātu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Uz katras maizes šķēles uzsmērē pesto.
  2. Uz četrām škēlem liek sieru (mocarellu sazgrieztu šķēlēs), gaļu, spinātus un, ja sanāk, vēl sieru; virsū – otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar pesto.
  3. Liek sendvičus karstā pannā un virsū uzliek kādu smagumu (piemēram, kūkas formas pamatni un piestu).
  4. Cep uz vidējas (bet ne lielas) liesmas, lai apbrūninās viena puse un lēnām izkūst siers. Apgriež otrādi un tāpat apcep no otras puses. Ideāli piemērota ir panīni panna.
    Cep uz vidējas (bet ne lielas) liesmas, lai apbrūninās viena...

    FOTO: Publicitātes

  5. Pasniedz, ar ko vien vēlies, piemēram, ar kāpostu lapām, rukolu, tomātiem vai marinētiem gurķiem.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz, ar ko vien vēlies, piemēram, ar kāpostu lapām, ruk...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas