Vai esi gatavojis krēmzupu, kas papildināta ar krēmsieru?
Receptes autors Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
3burkāni
2kartupeļi
1/3ziedkāposti
1sīpols
3daiviņa/sķiploka
20gsviesta
1.5lvistas buljona
100gkrēmsiera
4šķēle/smaizes
15mlolīveļļas
1tējk.kaltēta rozmarīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Nomizo dārzeņus un sadala mazākos gabalos – ne obligāti vienādos, jo zupa tiks sablendēta.
Katlā liek sviestu un pievieno dārzeņus, sākot ar cietākajiem – vispirms burkāns, tad sīpolu, ziedkāpostu un visbeidzot kartupeli. Nedaudz apcep, tad pievieno ķiplokus un pielej buljonu.
Zupu gatavo 30 minūtes – pa šo laiku vajadzētu visiem dārzeņiem būt mīkstiem.
Tad sablendē un vēlreiz uzkarsē, pievienojot krēmsieru. Nogaršo, vai pietiek garšvielu.