Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dārzeņu biezzupa

FOTO: Publicitātes

Vai esi gatavojis krēmzupu, kas papildināta ar krēmsieru?
Receptes autors Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 3 burkāni
  • 2 kartupeļi
  • 1/3 ziedkāposta
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 20 g sviesta
  • 1.5 l vistas buljona
  • 100 g krēmsiera
  • 4 šķēle/s maizes
  • 15 ml olīveļļas
  • 1 tējk. kaltēta rozmarīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizo dārzeņus un sadala mazākos gabalos – ne obligāti vienādos, jo zupa tiks sablendēta.
  2. Katlā liek sviestu un pievieno dārzeņus, sākot ar cietākajiem – vispirms burkāns, tad sīpolu, ziedkāpostu un visbeidzot kartupeli. Nedaudz apcep, tad pievieno ķiplokus un pielej buljonu.
  3. Zupu gatavo 30 minūtes – pa šo laiku vajadzētu visiem dārzeņiem būt mīkstiem.
  4. Tad sablendē un vēlreiz uzkarsē, pievienojot krēmsieru. Nogaršo, vai pietiek garšvielu.

    Labu apetīti!
    Tad sablendē un vēlreiz uzkarsē, pievienojot krēmsieru. Noga...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas