Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Harčo

FOTO: Publicitātes

Gruzīņu virtuves šedevrs!
Receptes autors Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 100 g teļa gaļas
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 2 sīpoli
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. ķimeņu
  • 2 ēd. k. saldās paprikas pulvera
  • 1 ēd. k. čili pulvera
  • 1 burciņa tomātu mērces
  • 2 l ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. cukura
  • 50 g rīsu
  • 1 buntīte pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež teļa gaļu, burkānu, sīpolu, papriku un ķiploku mazos kubiņos un apcep katlā olīveļļā.
  2. Pievieno ķimenes, saldo papriku, čili, sāli un cukuru.
  3. Pielej tomātu mērci un tad ūdeni.
  4. Vāra uz lēnas uguns 50 minūtes.
  5. Beigās pievieno rīsus un vāra vēl 10 minūtes.
    Beigās pievieno rīsus un vāra vēl 10 minūtes.

    FOTO: Publicitātes

  6. Kad zupa gatava, pieliek sakapātus pētersīļus un ļauj nostāvēties pirms pasniegšanas vismaz 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Kad zupa gatava, pieliek sakapātus pētersīļus un ļauj nostāv...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas