-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Harčo
Gruzīņu virtuves šedevrs!
Receptes autors Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
100 g teļa gaļas
-
2 burkāni
-
1 paprika
-
2 sīpoli
-
5 daiviņa/s ķiploka
-
1 ēd. k. ķimeņu
-
2 ēd. k. saldās paprikas pulvera
-
1 ēd. k. čili pulvera
-
1 burciņa tomātu mērces
-
2 l ūdens
-
1 tējk. sāls
-
1 tējk. cukura
-
50 g rīsu
-
1 buntīte pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
80 min.
-
Sagriež teļa gaļu, burkānu, sīpolu, papriku un ķiploku mazos kubiņos un apcep katlā olīveļļā.
-
Pievieno ķimenes, saldo papriku, čili, sāli un cukuru.
-
Pielej tomātu mērci un tad ūdeni.
-
Vāra uz lēnas uguns 50 minūtes.
-
Beigās pievieno rīsus un vāra vēl 10 minūtes.
-
Kad zupa gatava, pieliek sakapātus pētersīļus un ļauj nostāvēties pirms pasniegšanas vismaz 15 minūtes.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs