Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rīsu putra

FOTO: Publicitātes

Izmanto vakar vakariņās neapēstos rīsus!
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 6 ēd. k. vārītu rīsu
  • 400 ml piena
  • 200 ml ūdens
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1/2 tējk. sāls
  • Saldētas ogas, ievārījums, medus vai kļavu sīrups pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Uz vidējas liesmas sakarsē pienu ar ūdeni, pievieno sāli un cukuru kopā ar novārītiem rīsiem.
  2. Karsē, līdz rīsi kļūst krēmīgi.
  3. Pasniedz ar saldētām ogām, ievārījumu medu vai kļavu sīrupu.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar saldētām ogām, ievārījumu medu vai kļavu sīrupu....

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas