Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Garneļu kreole ar rīsiem

FOTO: Publicitātes

Grūti atteikties no garnelēm labā, garšām bagātā mērcē...
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g atkausētu garneļu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1 oranžā paprika
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. kaltēta timiāna
  • 1 tējk. maltas saldās paprikas
  • 1 tējk. Kajēnas piparu
  • 200 g tomātu savā sulā
  • 400 g rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Novāra rīsus, kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Sagriež kubiņos papriku un sīpolu, sakapā ķiploku.
  3. Samaisa sāli, timiānu, saldās paprikas pulveri un Kajēnas piparus.
  4. Pannā sakarsē sviestu, pievieno papriku, sīpolu un ķiploku, sautē 2 minūtes.
  5. Tad liek klāt miltus ar garšvielām un plaucē 1 minūti, intensīvi maisot, lai neveidojas kunkuļi.
  6. Pievieno samaltus tomātus savā sulā. Tiklīdz mērce sāk vārīties, liec tajā garneles un sautē vēl aptuveni 1 minūti. Gatavo kreoli pasniedz siltu ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno samaltus tomātus savā sulā. Tiklīdz mērce sāk vārīt...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas