Šis burgers noteikti atšķirsies no citiem, ko esi baudījis. Būs garšīgi un gribēsi apēst vēl vienu!
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Pagatavošana
35 min
1. Cepešpannā liek tomātiņus, apslaka ar olīveļļu, pievieno sāli un cukuru. Liek cepties 200 grādos uz 25 minūtēm.
2. Kad tomāti 10 minūtes cepušies, liek cepeškrāsnī arī jau gatavos frī.
3. Paralēli pagatavo burgerkotletes: sajauc gaļu ar garšvielām un sāli, izveido 4 kotletes un cep uz pannas no abām pusēm, kamēr gatavas.
4. Grila maizīšu iekšpuses apcep uz pannas.
5. Spinātus apcep sviestā ar ķiploku.
6. Tad sagriež mocarellu un kārto maizītes: apsmērē maizītes iekšpusi ar majonēzi, uz apakšējās maizītes liec spinātus, tad kotleti, mocarellu, tomātus un atkal maizīti.