1. Vispirms sagatavo salātus, sagriežot dārzeņus smalkās strēmelēs un pievienojot sāli, cukuru, citrona sulu un eļļu.
2. Pēc tam gatavo omleti. Sarīvē sieru uz smalkas rīves, lai tas ātrāk izkustu.
3. Sakuļ olas ar dakšu, neputo ar putojamo slotiņu!
4. Sakarsē pannā eļļu, lej pannā un no malām lēnām bīdi apcepto olu uz vidu, tukšajā vietā ļaujot ieplūst šķidrai olai.
5. Kad olu masa apcepusies no vienas puses, uzber sieru un pieloki malas puses, it kā gatavotu tortilju. Pasniedz, kamēr omlete silta un siers vēl staipīgs.

Foto: Receptes.lv
6. Uz šķīvja kārto silto omleti kopā ar svaigajiem salātiem.
Labu apetīti!

Foto: Receptes.lv