Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Lēcu biezzupa ar vistu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kurš teicis, ka zupas jāvāra stundām ilgi? Buljonu vari sagatavot iepriekš. Starpcitu, to var arī saldēt!
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Foto: publicitātes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g lēcu
  • 1 burkāns
  • 1 čili
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 30 ml olīveļļas
  • 20 g sviesta
  • 1.5 l vistas buljona
  • Plucināta vistas gaļa no buljona;
  • 100 g krējuma pasniegšanai
  • Rudzu maize pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā sakarsē eļļu ar sviestu, pievieno smalki sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiploku un čili, nedaudz pasautē un pievieno buljonu.
    Kad tas sāk vārīties, pievieno lēcas un vāra 25 minūtes.
  2. Tad liek zupā vistas gaļu un vāra vēl 10 minūtes.
  3. Ļauj ievilkties garšām un pasniedz ar krējumu un rudzu maizi.

    Lai labi garšo!
    Ļauj ievilkties garšām un pasniedz ar krējumu un rudzu maizi...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas