Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Lēcu biezzupa ar vistu

Foto: Receptes.lv
Kurš teicis, ka zupas jāvāra stundām ilgi? Buljonu vari sagatavot iepriekš. Starpcitu, to var arī saldēt!
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Foto: publicitātes
Pagatavošana
40 min
1. Katlā sakarsē eļļu ar sviestu, pievieno smalki sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiploku un čili, nedaudz pasautē un pievieno buljonu.
Kad tas sāk vārīties, pievieno lēcas un vāra 25 minūtes.
2. Tad liek zupā vistas gaļu un vāra vēl 10 minūtes.
3. Ļauj ievilkties garšām un pasniedz ar krējumu un rudzu maizi.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu