Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vārītu olu plācenīši

Foto: Veronika Levša
Ko darīt ar olām pēc lieldienām? Pamēģini šos slinkos plāceņus.
Pagatavošana
30 min
1. Kefīru sajauc ar olu, sāli un sodu, visu labi sajauc
Foto: Veronika Levša
2. Tad pamazām pievieno miltus, jāskatās, lai konsistence būtu bieza, ne šķidra un ne tādu kuru ir jāmīca. Vienkārši biezai.
3. Pievieno sakapātas olas un lokus, mīklu sajaucu, bet nevajag ar to aizrauties.
Foto: Veronika Levša
4. Ar lielās karotes palīdzību, liek uz sakarsētas pannas ar eļļu cepties.
Foto: Veronika Levša
5. Cep no abām pusem.
Foto: Veronika Levša
6. Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu