1. Sākumā sagatavo visas sausās sastāvdaļas. Paņem lielu trauku, ieberam kviešu miltus.

Foto: Alise Zelgalve
2. Pievieno tējkaroti cepamā pulvera.

Foto: Alise Zelgalve
3. Pievieno tējkaroti kanēļa.

Foto: Alise Zelgalve
4. Sarīvē uz smalkās rīves aptuveni tējkaroti muskatrieksta.

Foto: Alise Zelgalve
5. Pievieno cukuru. Visu samaisi, lai ir viendabīgi.

Foto: Alise Zelgalve
6. Sagriez mazākos gabaliņos aprikozes, dateles, sarīvē uz smalkās rīves 2 vidēja lieluma burkānus, pievieno karsto ūdeni, pievieno arī eļļu. Visu kārtīgi samaisi.

Foto: Alise Zelgalve
7. Iegūto burkānu/augļu masu pievieno sausajām sastāvdaļām, kārtīgi izmaisi.

Foto: Alise Zelgalve
8. Uzkarsē cepeškrāsni uz 200 grādiem, ietauko cepešpannu, ieklāj mīklu un liec cepties 40 minūtes.

Foto: Alise Zelgalve
9. Var 5 minūtes pirms cepšanas beigām uzbērt mandeļu skaidiņas, un pacept vēl 5 minūtes. Kūka gatava, sulīga un garda!

Foto: Alise Zelgalve