Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zirņu zupiņa ar mednieku desiņām

Zirņu zupiņa ar mednieku desiņām

FOTO: Veronika Levša

Aprēķins – 3 litriem zupas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s šķeltie zirņi
  • 3 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 5 mednieku desiņas
  • Zaļumi pēc garšas
  • Sāls
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Zirņus iemērc uz 2 stundām vai nakti. Var ņemt zirņus, kas nav jāmērcē. Var uzreiz viņus vārīt
  2. Karstā sālsūdenī ieber zirņus, vāra 30 minūtes, pastāvīgi noņemot putas, pievieno kartupeļus.
  3. Sīpolu sīki sagriež, burkānu sarīvē vai tāpat sīki sagriež, apcep gandrīz gatavus, pievieno gabaliņos sagrieztas desiņas.
  4. Pievieno apceptos dārzeņus un desiņas kartupeļiem un zirņiem.
  5. Varā dažas minūtes.

    Lai labi garšo!
    Varā dažas minūtes.

Lai labi garšo!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Zupas

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes