Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes biskvīta rulete ar krēmsieru un avenēm

Šokolādes biskvīta rulete ar krēmsieru un avenēm

FOTO: Veronika Levša

Šeit satiekas acīm un garšas kārpiņām tīkamais.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 4 olas
  • 120 g cukura
  • 75 g izsijātu miltu
  • 30 g kakao
  • Vaniļas cukurs
  • Pildījumam:
  • 300 g krēmsiers
  • 100 g pūdercukurs
  • 1 tējk. medus
  • 100 g avenes
  • 200 ml saldais krējums (33-35%)
  • Saldā krējuma stindzinātājs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Gatavo biskvītu: olas ar cukuru, vaniļas cukuru puto, kamēr tās dubultojas apjomā un paliek gaisīgas.
  2. Pievieno izsijātus miltus un kakao.
  3. Mīklu lej uz plāts un cep 180 grādos 20 minūtes.
  4. Gatavo pildījumu: saldo krējumu un stindzinātāju ar mikseri saputo.
  5. Krēmsieru, pūdercukuru un medu sajauc viendabīgā masā.
  6. Saldo krējumu iecilā krēmsierā.
  7. Kad biskvīts izcepies, ar dvieļa palīdzību sarullē.
  8. Kad biskvīts ir atdzisis, apsmērē ar krēmsieru un uzber vienā malā avenes. Rullē uzmanīgi ciet.
    Liek ledusskapī!
  9. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas