Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes biskvīta rulete ar krēmsieru un avenēm

2020. gada 27. februāris
Foto: Veronika Levša
Šeit satiekas acīm un garšas kārpiņām tīkamais.
Pagatavošana
200 min
1. Gatavo biskvītu: olas ar cukuru, vaniļas cukuru puto, kamēr tās dubultojas apjomā un paliek gaisīgas.
2. Pievieno izsijātus miltus un kakao.
3. Mīklu lej uz plāts un cep 180 grādos 20 minūtes.
4. Gatavo pildījumu: saldo krējumu un stindzinātāju ar mikseri saputo.
5. Krēmsieru, pūdercukuru un medu sajauc viendabīgā masā.
6. Saldo krējumu iecilā krēmsierā.
7. Kad biskvīts izcepies, ar dvieļa palīdzību sarullē.
8. Kad biskvīts ir atdzisis, apsmērē ar krēmsieru un uzber vienā malā avenes. Rullē uzmanīgi ciet.
Liek ledusskapī!
9. Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu