Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardie kāpostu plācenīši

Foto: Veronika Levša
Kāposts nav paredzēts tikai sautējumam un tīteņiem. Arī plācenīši izdodas izcili!
Pagatavošana
50 min
1. Kāpostu smalki sagrieži, pievieno sāli un paspaida ar rokām, ja nāk sula, tad nokāš viņu nost.
Foto: Veronika Levša
2. Burkānu nomizo un sarīvē uz rupjas rīves, pievieno kāpostam klāt.
3. Pievieno pārējās sastāvdaļas un labi sajauc. Miltus liku uz aci, viņai ir jābūt biezai.
Foto: Veronika Levša
4. Cep sakarsētā eļļā no abām pusēm līdz plācenīši zeltaini.

Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu